M & M __ kozijnen

Februari 02, 2010

M & M kozijnen is ook al ruim 50 jaar een specialist op het gebied van het produceren van houten buiten- en binnenkozijnen.

Ook al deze producten worden geleverd met een KOMO-attest-met-productcertificaat en voldoen aan de strengste eisen en normen.Werkwijze:

Mede door de enorme ontwikkeling van CNC- gestuurde bewerkingscentra voor de productie van kozijnen, ramen en deuren die uitzonderlijk nauwkeurig werken, hebben wij besloten het machinale werk uit te besteden bij vaste partners die beschikken over dit soort machineparken. Dit mede om kostenbesparend werk te kunnen leveren. Met deze partners hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede band ontwikkeld, daar wij leverancier zijn omtrent het prefab werk wat wij leveren. Hierdoor is een zeer betrouwbare en degelijke wisselwerking ontstaan. Door deze uitzonderlijke samenwerking zijn wij in staat zeer goede prijsafspraken te kunnen maken en een compleet concept aan te bieden.

MULLER & MULLER timmerfabriek b.v. levert een compleet product, afgestemd op de vraag.

Alle produkten worden geleverd met een kwaliteitsverklaring. Ze staan onder regelmatige kontrole van SKH. Het voornaamste voordeel van al deze ontwikkelingen is, dat steeds een kompleet product wordt geleverd vanuit één fabriek, zodat afstemmingsverschillen niet of nauwelijks voorkomen.

MULLER & MULLER timmerfabriek b.v. is daarom een uitstekend partner voor bouwend Nederland.